Zonnepanelen voor Voedselbank Gorinchem

Voedselbank Gorinchem ontvangt € 10.000,= van Dare To Take Care

Nieuwsbericht Voedselbank Gorinchem van 24-03-2011:
“Via een vrijwilliger van de Voedselbank zijn wij in contact gekomen met Dare To Take Care. Deze stichting zet zich o.a. in voor het realiseren van duurzame en sociale projecten, op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Tijdens een bezoek en gedetailleerde uitleg over de organisatie en werkzaamheden van de Voedselbank werd ook de toekomstvisie (tijdens en na coronatijd) besproken, waaronder de wens van Voedselbank Gorinchem om 50 zonnepanelen te installeren.

Lees meer

Mondkapjes

Dare To Take Care heeft via een Chinese partner van Cagemax 50.000 mondkapjes besteld. Een tweede order, zal volgen nadat de eerste proefzending gearriveerd is. De mondkapjes zullen belangeloos verdeeld worden over ziekenhuizen en verzorgingshuizen in de regio.

“We moeten het samen doen”. 1 mondkapje kost omgerekend € 0,55. We willen iedereen vragen te doneren zodat nog meer orders kunnen volgen.

Rekeningnummer NL14RABO0309980763 tnv Dare To Take Care o.v.v. “mondkapjes” en samen kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mondkapjes worden uitgedeeld!

Zorg voor elkaar!

 

een tuin voor het Tweede huis in Altena

De bewoners blablablabala

Nieuwe website

Work in progress

Dansen in Nigtevecht!

Zo leuk, blablabla