Zonnepanelen voor Voedselbank Gorinchem

Voedselbank Gorinchem ontvangt € 10.000,= van Dare To Take Care

Nieuwsbericht Voedselbank Gorinchem van 24-03-2011:
“Via een vrijwilliger van de Voedselbank zijn wij in contact gekomen met Dare To Take Care. Deze stichting zet zich o.a. in voor het realiseren van duurzame en sociale projecten, op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Tijdens een bezoek en gedetailleerde uitleg over de organisatie en werkzaamheden van de Voedselbank werd ook de toekomstvisie (tijdens en na coronatijd) besproken, waaronder de wens van Voedselbank Gorinchem om 50 zonnepanelen te installeren.

Door middel van deze zonnepanelen vervallen de maandelijks terugkerende energiekosten en dalen de exploitatiekosten in de komende jaren. Hierdoor ontstaat meer financiële ruimte om bij schaarste aanvullend benodigde ‘gezonde en versproducten’ voor onze – helaas in aantal toenemende – klanten te kunnen kopen.

Dankzij de donatie van € 10.000 van Dare To Take Care en een aantal aanvullende donaties kunnen de zonnepanelen naar verwachting al in het 2e kwartaal van dit jaar worden geïnstalleerd.

Om bij het motto van Dare To Take Care aan te sluiten: samen realiseren we ‘more happy faces’. De deuren van de Voedselbank Gorinchem staan voor iedereen open; we zijn altijd op zoek naar donateurs die het maatschappelijk belang van de Voedselbank financieel – maar vooral ook materieel – ondersteunen.”