home

FOUNDATION

MORE HAPPY FACES

DARE TO TAKE CARE FOUNDATION

More happy faces

“Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen.”

Deze woorden typeren de oprichter van Dare To Take Care en tevens eigenaar van het bedrijf Cagemax. Cagemax heeft een lange traditie op het gebied van vrijgevigheid. Jaarlijks wordt een aantal goede doelen gekozen die een financiële ondersteuning ontvangen, waaronder Villa Pardoes en Hulphond.nl.

Met de oprichting van Dare To Take Care wil Cagemax de charitatieve donaties meer professioneel beheren en structureren,

​De doelstelling van de foundation is het bevorderen van particuliere initiatieven en/of charitatieve organisaties om een verschil te maken en maatschappelijke, sociale of culturele betrokkenheid te vergroten.

De zon gaat onder door een dicht bos.
Windturbines op een grasvlakte, tegen een blauwe lucht.
De zon schijnt over een bergkam die afloopt naar de kust. In de verte rijdt een auto over een weg.

Dare To Take Care wil kleine, particuliere, individuele initiatieven de hand reiken. Ondernemende mensen steunen in het realiseren van hun duurzame en sociale ideeën. Mensen die risico’s durven nemen om hun vaak baanbrekende ideeën tot leven te brengen en daarmee anderen inspireren. Dare To Take Care ondersteunt hen in hun wens de wereld een beetje mooier te maken.

​Dare To Take Care is een vermogensfonds dat opereert op lokaal, nationaal en internationaal niveau, en ondersteunt niet alleen financieel maar ook materieel. In plaats van de ondersteuning van een paar goede doelen met een grote naamsbekendheid, kiezen we voor meerdere kleinere: more happy faces!