Over ons

More happy faces !

Wie zijn wij

Dare To Take Care heeft drie bestuursleden:

  • Oprichter: Richard Kooi
  • Dagelijks leider: Cissie van Stokkom
  • Penningmeester: Joris Brock

De dagelijks leider wordt ondersteund door twee adviseurs: Max Kooi en Roos Korthals Altes.

 

Het -onbezoldigde- bestuur is gezamenlijk verantwoordelijk en alle leden en adviseurs voldoen vanzelfsprekend aan de integriteitseisen. Er zijn weinig procedures, wat de foundation flexibiliteit geeft.

Doelstellingen

De uitgebreide doelstelling van de stichting is beschreven in het beleidsplan, dat hieronder is in te zien.

 

Dare To Take Care heeft een zogenaamde ANBI-status. Dat betekent dat er door de Belastingdienst een aantal voorwaarden wordt gesteld aan het reilen en zeilen van onze foundation. Dit betekent onder meer:

 

  • betrouwbaarheid
  • geen geld over de balk
  • openheid van zaken

Jaarlijks wordt een financiële verantwoording opgesteld en wordt een verslag gemaakt van de uitgeoefende activiteiten.

Het fiscaal nummer van Dare To Take Care is 85.62.28.503

Beleidsplan

In het beleidsplan wordt omschreven waar wij  als Stichting voor staan (missie), welke doelen we nastreven (visie), waar we in geloven (kernwaarden) en hoe we onze doelen willen bereiken (strategie). Klik op Dare To Take Care Beleid om het beleidsplan te openen. For the ENGLISH VERSION of the policy plan, click HERE. 

Jaarverslag

Ieder jaar stelt het Bestuur een jaarverslag op, waarin de cijfers van de Stichting worden gepubliceerd en de plannen voor de komende tijd worden omschreven. Klik op Jaarverslag om het meest recente jaarplan in te zien.  

ANBI status

Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich nagenoeg geheel inzet voor het algemeen belang. Lees MEER over ANBI status op de website van de Belastingdienst. 

Doel & Missie

Dare To Take Care heeft als doel om kleine, particuliere, individuele initiatieven de hand reiken en ondernemende mensen steunen in het realiseren van hun duurzame en sociale ideeën. De Stichting wil deze mensen en initiatieven helpen met hun missie de wereld een beetje mooier te maken.